Lakatos Attila (vízügyi mérnök) ajánlása:

Kedves Érdeklődő!

A következők miatt ajánlom az R-50ND típust.

A Coolpex cég kizárólag a fordított ozmózis technológiával foglakozik 25 éve, tehát nagy tapasztalattal, kiváló berendezéseket kínál, nagyon jó áron. 

A víztisztítók rendelkeznek az Európai Unióra érvényes CE minősítéssel, rengeteg nemzetközi tanusítvánnyal és ÁNTSZ engedéllyel is. Bontatlan csomagolásban szállítjuk a telepítésre. (Az ozmózismembrán külön, bontatlan csomagolásban van mellékelve!)

Az R-50ND dupla "O" gyűrűs változat. Tehát dupla szigetelésű, így minimális az esélye a szivárgásnak (nem is volt még rá példa!). Nagyon fontos, hogy az "O" gyűrűk sima felületűek, megfelelő vastagságúak, kiváló anyagból készülnek és stabil hely van kiképezve a számukra!

A víztisztító vízzel érintkező felületeinek anyagminősége kiváló. Ennek köszönhetően nem képződik semmilyen lerakódás a belső felületeken! Ez higiéniailag és áramlástanilag is nagyon fontos!

Magyarországon több ezer ilyen víztisztító üzemel, és egyiknek sincs, és nem is volt semmi baja, egy két gondatlanságból eredő szivárgást kivéve.

A Kisváros Kft. a kapható legjobb minőségű vékony film alapú membránokkal (CSM márka: www.csmfilter.com) rendeli a víztisztítókat.

Ez utóbbinak is köszönhető, hogy az R-50ND típus esetében nem, illetve minimálisan változik a betétcsere-periódusok alatt a szűrés hatásfoka.

A mi itthoni víztisztítónk esetében a membráncsere előtt, tehát két év használat után, szűrés még mindig 95%-os volt. A membráncserét követően 97%-os lett!

Kérésre a Kisváros Kft. ingyenesen végez vízminőség ellenőrzéseket!

Kb. 150 liter vizet tud megtisztítani egy nap alatt, tehát bőven elég egy nagyobb családnak is. (A növényeket is ilyen vízzel célszerű locsolni, sőt az arcunkat is kiválóan tisztítja és hidratálja - megjegyzendő: nem célszerű arcmosás után megtörölni az arcunkat!)

A csap kerámiabetétes, teljes egészében fémből készül! Formáját és színét tekintve több típus is választható! A tartályok fémből készülnek, speciális, az ozmózisvíz tárolására kifejlesztett belső bevonattal.

A víztisztító váza fémből van, tehát a szűrőházak stabilan vannak rögzítve. Ez nagyon fontos, mivel a műanyagváz nem tartaná megfelelően a szűrőházakat, tehát azok elmozdulása és a szivárgás, vagy a csatlakozók megrepedése szűrőcserekor könnyen bekövetkezhetne.

Amennyiben a mosogató pult alatt nem található sarokszelep (tehát a mosogató csapja a falból jön ki!), egy speciális csatlakozóval akkor is megoldható a víztisztító üzembe helyezése.

Helyszűke esetén a víztisztító kisebb 8 literes tartállyal is rendelhető!

A kisebb tartály mérete: magasság 40 cm, átmérő 22 cm

A betéteket és a membránt rendkívül kedvező áron biztosítja a Kisváros Kft.

Az aktívszén előszűrőt és az aktívszén utószűrőt  a Kisváros kft. 5% ezüstözött aktív szénnel és 5% KDF töltettel gyártatja! Tudtommal ilyen elő- és utószűrőt Magyarországon, kizárólag a Coolpex víztisztítókhoz kínálnak, így a friss ÁNTSZ irányelvek alapján ez a fordított ozmózissal működő típus üzemeltethető egyedül UV lámpa nélkül.

A karbantartás költsége: félévente kell cserélni a három elő és az egy utószűrőt. A négy szűrő bruttó ára: 9.125 Ft.

Kétévente kell cserélni a membránt, bruttó ára nagyon kedvező: 10.000 Ft.

Az aktuális szűrőcserékről mindenki értesítést kap!

Technikusaink előre megbeszélt pontos időpontban érkeznek.

Kiszállás+munka+teljes átvizsgálás+vízminőség ellenőrzés+ha szükséges: tömítések, csatlakozók, szivárgás őr tampon, csövek cseréje összesen országos szinten 6.000 Ft. 

Lásd még: Kisváros Karbantartási információk

A karbantartást és egyéb esetleges vásárlásaikat valójában kedvezőbb áron, vagy akár ingyen oldják meg Ügyfeleink, hiszen ha tovább ajánlják a Kisváros Kft-t, akkor az alábbi Ajánlói Rendszer szerint történik minden további vásárlásuk (Pl.: szűrőbetét vásárlás). Aki ajánl egy Érdeklődőt, ajánlói jutalmat (leszámítást) kap minden, az ajánlott személy, vagy az általa képviselt cég által vásárolt, és kifizetett víztisztító(k), vízadagoló(k), zuhanyszűrő(k), TDS műszer(ek), mobiltartály(ok) után. Az ajánlói kedvezmény összege az ajánlott(ak) által vásárolt fent részletezett termékek bruttó árának az 5%-a.

Nem utolsó sorban: A Kisváros Kft. munkatársai elkötelezettek az egészséges életmód mellett, és Ügyfeleik érdekeit szinte mindennél előrébb helyezik.

Ajánlom még a fürdővíz klórmentesítésére a cég KDF zuhanyszűrőjét is.

Üdvözlettel: Lakatos Attila
(okl. vízügyi mérnök - Kisváros Kft.)

Tel.: 06-20-47-00-594

e-mail: lakatos.attila@kisvaros.hu

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök